• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Falleres Majors de València visitaran hui "Art Antic"

Les Falleres Majors de València visitaran hui "Art Antic"

Les Falleres Majors de València  amb les seues Corts d'Honor, visitaran aquesta vesprada la casa "Art Antic", on se'ls prendrà mesures per a la realització dels adreços oficials.

19 Novembre, 2019

 

L'empresa "Art Antic" és, una vegada més, l'encarregada de confeccionar els adreços oficials de les FFMMV i les seues Corts d'Honor. Unes impressionants joies que veurem estrenar al gener, el dia de les seues exaltacions.

La Fallera Major de València, Consuelo Llobell, lluirà l'adreç oficial que des de 2001 llueixen les màximes representants de la festa, realitzat per Art Antic després de participar en un concurs públic per a la creació d'aquestes peces. Es tracta d'un model clàssic de raïm realitzat en or de 18 quirats i amb diamants en talla rosa. Joia, pintxos, arracades, collar i polsera amb 7 fils de perles, forquilles i agulla de mantellina composen aquest majestuós adreç. Carla García, Fallera Major Infantil de València, lluirà aquest adreç que des de 2001 té la casa "Art Antic". Aquest es compon d'un model clàssic de raïm composat per arracades, joia, pintxos, collar i polsera amb 6 fils de perles, forquilles i agulla de mantellina, íntegrament realitzat en or de 18 quirats i amb diamants de talla rosa.

D'altra banda, les Corts d'Honor, portaran un model del segle XIX basat en el tradicional ram realitzat en or de llei de 18 quirats. Està composat per:  arracades, collar, polsera, joia, forquilles i agulla de mantellina.

La Cort d'Honor Infantil, també compta amb un disseny exclusiu per a la seua indumentària oficial del segle XIX realitzat en or de llei de 18 quirats seguint el mateix disseny que el de la cort major però a una escala més reduïda d'acord amb les representants infantils.

Sens dubte unes vertaderes obres d'art realitzades per "Art Antic"  que s'han convertit en tot un símbol de les FFMMV i les seues respectives Corts d'Honor.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte