• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Jurat Fallera Major Infantil de València 2020

Este és el jurat que triarà a la Fallera Major Infantil de València 2020 i a la seua Cort d'Honor 

Sandra Real de Gracia

És llicenciada en Psicologia per la Universitat de València i ha cursat el Màster Universitari en Intervenció Psicològica en Àmbits Socials per la mateixa universitat. Treballa com a educadora de persones amb diversitat funcional i és ballarina professional especialitzada en dansa espanyola del Conservatori Professional de Dansa de València. És fallera de la comissió Cadis - Retor Femenia - Puerto Rico, amb Bunyol d'Or. En eixa mateixa comissió va ser Fallera Major Infantil en 1996 i Fallera Major en 2012, així com membre de la directiva de la falla durant els exercicis 2011-2012 i 2012-2013. A més, participa des del 2009 al concurs d'Apropòsits i del Teatre Faller de JCF. 

Alicia Andrés Salguero

Té 28 anys i és Enginyera industrial i Directora d'Operacions a una empresa d'energia. Va ser component de la Cort d'Honor de la FMI 2002 i de la FMV 2018. Actualment, després de formar part de la directiva des de la seua joventut, és vicepresidenta primera de la falla Els Doctors. 

María Inmaculada Escudero Asensi

Va ser Fallera Major Infantil de València al 2007. Té 25 anys i és llicenciada en Pedagogia i estudiant de Farmàcia. És fallera des del seu naixement i pertany a una família molt vinculada a la festa de les Falles i a la festa de Sant Vicent Ferrrer. Va ser també Regina de l'Altar de Russafa al 2008. 

Carmen Blasco Lucas

Treballa com a directora-gerent d’una associació empresarial. Fa 12 anys, va pertànyer a dos comissions, fins que al 2012 va quedar-se a la Falla Josep Maria Bayarri-Los Isidros. En aquesta ha estat treballant en les diferents directives dins de distintes delegacions, com ara loteria, juvenils, infantils, llibret. Va col·laborar també en l’elaboració del llibret del 25 aniversari de la comissió i va ser Fallera Major els exercicis 2017-2018 i 2018-2019, fins que fa pocs mesos va ser nomenada presidenta.

Vicente Piedrabuena Gil

Tècnic Superior d’Educació Infantil i llicenciat en Pedagogia. Faller 34 anys, dels quals 4 ha sigut vicesecretari, 7 secretari i 4 President, càrrec que ostenta en l’actual exercici a la comissió Daroca-Pare Vinyes. Poseeix el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer.

Juan Francisco Callejón Belltall

President de la Falla Just Vilar-Mercat del Cabanyal des de l’excercici 2016/17. És faller 40 anys, dels quals més de 20 ha format par de la junta directiva de la seua comissió. Està en possessió del Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer.

Ricardo Serra Tortajada

Delegat del Sector de Camins al Grau, i 5 anys president de la Falla Pintor Maella-Av. De França-Menorca. És agent comercial de professió, i ha estat 2 anys en la Delegació d’Infantils de JCF, i des de fa 5 anys està en la Delegació de Protocol, sent acompanyant de FMV, FMIV, i Corts d’Honor des de 2014.

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte