• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Marina Civera i la seua Cort aprenen sobre el Parlament Europeu

Marina Civera i la seua Cort aprenen sobre el Parlament Europeu

La Fallera Major de València i la seua Cort assisteixen a una jornada sobre el Parlament Europeu a l'ESIC 

El campus de la Comunitat Valenciana d'ESIC Business & Marketing School ha acollit este dissabte, 23 de febrer, una trobada de més de 100 joves procedents de diversos països de la Unió Europea en el marc del European Youth Parliament (Parlament Europeu dels Joves). Fonts de l'organització ressalten que la plataforma té com a objectiu "inspirar i promoure que els joves europeus es convertisquen en ciutadans tolerants, amb ments obertes i actitud de participació activa, tant a nivell nacional com internacional". 

Esta trobada ha sigut el preàmbul de la 90a sessió internacional que se celebrarà el pròxim mes de juliol i que compta amb el recolzament del Govern d'Espanya i de la Generalitat Valenciana, entre altres institucions. Serà, aleshores, quan més de 3000 joves estudiants procedents de tota Europa es reunisquen per debatre temes d'actualitat sobre el futur d'Europa. 

També durant este cap de setmana s'ha desenvolupat el III Torneig Preuniversitari, en què s'han donat cita 28 equips d'Alacant, València, Canàries, Navarra, Palma, Castelló, Múrcia i Saragossa. El tema de debat que es va abordar va ser si "Ha d'existir discriminació positiva de gènere per aconseguir la igualtat". La iniciativa s'emmarca dins del Club de Debat Escolar ESIC que l'entitat porta a terme juntament amb la Fundació Activa-t i el patrocini de Divina Pastora Seguros. 

Als dos actes van acudir Marina Civera i la seua Cort d'Honor. 

Fotografies: Armando Romero

  • A44I7648
  • A44I7653
  • A44I7660

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte