• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Baró de Sant Petrillo guanya el Campionat de Birles

La final va tenir lloc a la pista de birles Cosmic Bowling de València

La Falla Baró de Sant Petrillo-Leonor Jovani-A ha sigut la guanyadora de la final en la categoria masculina del XI Campionat de Birles de Junta Central Fallera "Trofeu Fallera Major". El podi s'ha completat amb la Falla Emilio Baró-Enric Ginesta en segon lloc, i Azcárraga-Ferran el Catòlic en tercer.

L'esdeveniment va tenir lloc la passada nit del 20 de desembre a la pista de birles Cosmic Bowling del Mercat de Castella de València, i va congregar als 16 equips que van arribar fins a aquesta última fase del torneig. La falla guanyadora va obtenir un total de 1.594 punts, per davant dels 1.406 aconseguits per la comissió del segon lloc, i els 1.403 de l'equip tercer.

Per la seua banda, va ser Xavi Soler, de la falla Azcárraga-Ferran el Catòlic, el jugador que va obtenir la màxima individual, amb un total de 266 punts.

L'emoció va ser una de les protagonistes de la nit, però, sobretot, va regnar un ambient carregat dels ànims que els presidents i comissions que van voler acompanyar els finalistes van donar als seus equips.