• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

GRÀCIES BRUSSEL·LES!

48 intenses hores en el cor de la Unió Europea per a defensar la candidatura de les Falles enfront de la futura decisió de la UNESCO

La jornada del dilluns va concloure amb un sopar informal amb alguns dels eurodiputats valencians que es trobaven a Brussel·les, com Jordi Sebastià, representant de Compromís en el Parlament Europeu, Inma Rodriguez Piñero, eurodiputada socialista i Joan Calabuig , delegat del consell per a la UE.

El segon dia va començar en la REPER (oficina que representa a Espanya en la Unió Europea) visitant a Mercedes Palacio a la qual també ha acudit Joan Calabuig. En esta reunió s'ha comentat la candidatura presentada a la UNESCO i les perspectives cara a la pròxima reunió del Comitè Intergovernamental per a la salvaguardia del patrimoni immaterial, que es reunirà a Addis Abeba a la fi d'este mes. A més Mercedes Palacio no ha dubtat a comentar la seua experiència durant la seua visita a València en les Falles 2016 on va quedar impressionada per la festa.

La segona reunió, dins del Parlament Europeu, s'ha dut a terme amb Inmaculada Rodríguez, membre de la comissions de Comerç, Control Pressupostari i Indústria, Recerca i Ciència, que també ha rebut tota la informació sobre les Falles en diferents publicacions i fullets promocionals.

Després d'esta visita, la comitiva valenciana, encapçalada pel regidor de cultura festiva, Pere Fuset, la vicepresidenta de promoció de Junta Central Fallera, Montse Catalá i la Fallera Major de València, Raquel Alario, s'ha dirigit al Parlament Europeu on han visitat l'hemicicle. Una vegada amb els parlamentaris valencians han rebut a Silvia Costa, eurodiputada socialista i Directora de la Comissió de Cultura i Educació. La italiana s'ha mostrat molt interessada en la festa de les Falles i ha rebut el llibre "Falles, Un Patrimoni en Comú" i informació de Turisme València en quatre idiomes diferents.

L'esmorzar ha tingut lloc amb el Director de TurEspaña, Felipe Formariz, amb el qual s'han tractat temes relacionats amb el turisme i la promoció de la festa, així com la possibilitat de poder plantar una falla a Brussel·les, tal com li ha indicat el regidor Pere Fuset.

Ja a València, i amb les bones vibracions rebudes a Brussel·les, la delegació de promoció de Junta Central Fallera segueix treballant en la promoció de la festa de les Falles.

Fotos:JCF

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005

A més Mercedes Palacio no ha dubtat a comentar la seua experiència durant la seua visita a València en les Falles 2016 on va quedar impressionada per la festa.
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte