• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

III Festa de l'Esport Femení al Parc Central

La Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor han sigut convidades a gaudir d'esta important mostra esportiva.

L'Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb més de 25 entitats esportives, han organitzat per a este diumenge 28 d'abril la III Festa de l'Esport Femení València 2024.

Aquest esdeveniment es va celebrar al Parc Central i va comptar amb la participació de la Fallera Major de València, María Estela Arlandis, i la seua Cort d'Honor, que van estar acompanyades per la regidora d'Igualtat, Esports i Educació, Rocío Gil.

Les diferents federacions esportives de la Comunitat Valenciana han omplit el Parc Central per a promoure la cultura de l’esport femení i ensenyar diferents disciplines per a tots els públics. Amb esta jornada es pretén fomentar la participació inclusiva i igualitària en l'àmbit esportiu, però no sols en l'esport federat, sinó també en el d'edat escolar i l'esport per a totes i tots.

Des de Junta Central Fallera ens sentim molt orgullosos de poder participar d'este tipus d'iniciatives que fan promoció de valors que enriqueixen a més de la nostra ciutat, també la nostra festa.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)


Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte