• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L'Antiga de Campanar ret homenatge a Laura Mengó, FMV 2023

L'Antiga de Campanar ret homenatge a Laura Mengó, FMV 2023

La Falla Monestir de Poblet - Aparici Albiñana, més coneguda com L'Antiga de Campanar, ha volgut retre homenatge a la que va ser la màxima representant de les Falles 2023

Tot i que Laura ja es va acomiadar oficialment del seu càrrec el passat mes d'octubre, la seua comissió ha desitjat ser l'última en celebrar el magnífic regnat que va protagonitzar la que va ser la màxima representant de les Falles de 2023. 

Sense cap dubte, el 13 d'abril constituïa una data molt important per a comissió de l´Antiga de Campanar, i particularment per a Laura Mengó, així com per a la seua estimada família i totes i tots els que han compartit amb ella aquest meravellós regnat com a màxima representant de les Falles de València. Laura ha rebut tot l'afecte i estima de la gent, a més d'incomptables mostres de gratitud per la seua dedicació al món faller. Per això, calia retre-li aquest gran homenatge.

Des de Junta Central Fallera, desitgem expressar, una vegada més, el nostre profund agraïment a Laura per haver-nos obsequiat amb la seua autenticitat i demanar-li que no oblide que sempre serà part de la història de les Falles.

L'esdeveniment també va comptar amb la distingida presència de la Fallera Major Infantil de València 2024, Marina García, així com amb la del regidor de Falles i president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester. Així mateix, van assistir les dos Corts d'Honor que compartiren regnat amb ella, la seua Fallera Major Infantil de València de 2023, Paula Nieto Medina, les seues famílies i part de l'actual directiva de Junta Central Fallera. A més, tampoc faltaren les anteriors directives amb les que va compartir any Laura i altres destacats membres i nombrosos convidats, com ara indumentaristas oficials i mitjans de comunicació.

Laura va estar envoltada també de la seua estimada família i de la seua comissió que ja tenen de tornada a Laura després d'un any que perdurarà per sempre en la seua memòria.

Fotografíes: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte