• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Mascletà 12: Pirotècnia Crespo

La pirotècnia Crespo dispara 170,5kg de pólvora. 

Un desplegament pirotècnic de quatre minuts i quatre segons amb un desenllaç impressionant de 20 veles torbe i 2.000 trons en tan sols 10 segons ha sacsejat els fonaments de la Plaça de l'Ajuntament de València. La firma Pirotècnica Crespo d'Alzira ha presentat este dimarts un espectacle eixordador, característic del seu estil, que ha deixat sorpresos als espectadors reunits des de ben prompte. Les quatre seqüències infernals de Crespo en la part final del dispar han deixat meravellats tant als experts com als neòfits.

Crespo es va estrenar en la plaça de l'Ajuntament de València en 1989, encara que la seua història es remunta a 1920, quan va ser establida a Alzira per Aurelio Crespo Puig, qui ja havia destacat amb el seu espectacle pirotècnic el 19 de març de 1956.

Un tret de colors variats embolicava l'ambient al principi, obrint pas a l'esclat de volcans, efectes de xiulades, dobles trons i un baluern final de 60 descàrregues que va precedir a un espectacle pirotècnic amb els tradicionals cinc moments de tensió, veles torbe, trons Cresp dobles i un terratrémol final, amb l'efecte d'aranya infernal en quatre passades, segell distintiu de la marca.

Fotografies: Fotofilmax (JCF) 

 

 

 

 

 

 

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte