• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les FFMMV i les seues Corts d'Honor visiten el concesionari de Ford Vedat Mediterráneo

Les FFMMV i les seues Corts d'Honor visiten el concesionari de Ford Vedat Mediterráneo

LEl patrocinador dels cotxes oficials rep a les màximes representants de la festa fallera

L'agenda del dimarts 12 de Març s'ha iniciat amb la visita al concessionari Ford Vedat Mediterráneo de les Fallera Majors de València Mª Estela Arlandis i Marina Garcia. Una visita a la qual han anat acompanyades de les seues Corts d'Honor per a conéixer de prop les instal·lacions de l'encarregat de proveir els cotxes oficials en els quals es desplacen les esmentades representants durant els actes de l'agenda fallera del mes de març.

Han conegut de primera mà tot el que Ford alberga, així com els dos models oficials en els quals realitzaran els desplaçaments: el Ford Tourneo model furgoneta i el Ford Kuga. Els directius del concessionari les han rebudes i han servit al seu torn d'excel·lents guies per a així poder realitzar el recorregut.

Al final d'este, s'han realitzat les fotografies de rigor, amb un dels models que portava l'emblemàtica banderola de la Junta Central Fallera. Distintiu que els servix a molts i moltes per a reconéixer els cotxes oficials i poder seguir-les de ben a prop.

Fotografies Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte