• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Es presenten els Cupons de la ONCE per a les Falles 2024

Es presenten els Cupons de la ONCE per a les Falles 2024

Onze milions de cupons donaran visibilitat a les Falles 2024

Este divendres 11 de març ha tingut lloc en el Saló de Cristall de l'Ajuntament de València, la presentació dels dos cupons que l'ONCE ha dissenyat per a les Falles 2024.

L'Alcaldessa de València, Maria Jose Catalá, Miguel Carballeda Piñeiro, President del Grup Social ONCE i del Comité Paralímpic Espanyol e Ignacio Grande Ballesteros, Secretari Autonòmic de Família i Servicis Socials, juntament amb les Falleres Majors de València, Maria Estela Arlandis i Marina García, han presidit l'acte i presentat els dos dissenys.

El primer cupó, corresponent al sorteig del 17 de març, ho protagonitza la primera Falla Paralímpica que plantarà la Falla Castelló- Segorbe en tan sols uns dies. La comissió, al costat de l'artista Carlos Carsí, van voler basar el projecte d'enguany en els valors de l'esport practicat per persones amb discapacitat, donant lloc a “Mítics i paralímpics”, una falla on trobarem elements relacionats amb el moviment paralímpic i els Jocs Paralímpics de París 2024.

D'altra banda, el cupó referent al sorteig del 19 de març té com a protagonista la falla municipal 2024 “Dos Coloms. Una branca”, l'obra dissenyada per Escif i l'artista Pere Baenas que trasllada un missatge, on la pau i la guerra es mesclen per a reflexionar sobre el que està succeint en l'actualitat.

Jose Manuel Pichel, Delegat de l'ONCE a la Comunitat Valenciana ha traslladat que estos dos dissenys es distribuiran en 11 milions de cupons que més de 20.000 venedors amb discapacitat vendran per tota Espanya, visibilitzant la festa fallera i els seus valors socials.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte