• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Mascletà 10 de març: Pirotècnia Alpujarreña

La pirotècnia granadina dispara “Masclethor”, la dècima mascletà d'estes Falles 2024

La mascletà del 10 de març ha estat a càrrec de la pirotècnia granadina: “Alpujarreña”. El dispar ha comptat amb un tret innovador, baix el lema de “Masclethor”, que ha començat amb traca valenciana i trons en els extrems de la plaça. Després d'ells, un colp aeri ha donat pas al tan esperat martell de Thor, un efecte creat exclusivament per a disparar-lo en la Plaça de l'Ajuntament i caracteritzat per la seua gran potència.

La part central de la mascletà s'ha disparat des dels vèrtexs del recinte, gràcies a la qual cosa han aconseguit una gran sonoritat que ha arrancat l'adrenalina del públic i ha anunciat l'apoteòsic terratrémol final, que anava augmentant en potència i intensitat fins a donar pas al bombardeig aeri repartit per tot el perímetre.

Entre els convidats de hui al balcó, s'ha comptat amb la presència de l'alcalde de la ciutat de Madrid, José Luis Martinez Almeida, que ha gaudit d'esta mascletà al costat de l'alcaldesa de València, María José Catala, el regidor de Falles i president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, i les seues Corts d'Honor.

Respecte al món faller present al balcó han estat els representants de la falla Barri de San Isidre, falla Campament-La Yesa, falla Salvador Giner-Gregorio Gea, entre altres i, també les Juntes Locals de Ribarroja, Sagunt, Sedaví, i San Antonio de Benagéber.

Fotografías: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte