• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Marina García i la Cort d'Honor visiten el Parc de Bombers de València

Marina García i la Cort d'Honor visiten el Parc de Bombers de València

En la seua visita van poder conéixer de prop la labor que realitzen i agrair-los el seu treball i dedicació.

Marina García, Fallera Major Infantil de València, i la seua Cort d'Honor han sigut rebudes este matí pel Cos de Bombers de València al Parc de l'Avinguda de la Plata.

Durant la seua visita han pogut conéixer en primera persona cada racó del parc de bombers i la labor que realitzen durant tot l'any i, de manera més especial, durant este mes de març amb motiu de la festivitat fallera, on ajuden a garantir la seguretat en espectacles pirotècnics, Cremà i altres actes fallers.

A més de poder conéixer les instal·lacions, han aprés com actuar davant un incendi, el telèfon al qual telefonar en estos casos o com es vist un bomber davant un avís d'emergència. Una visita divertida però també pedagògica i informativa.

Per descomptat, les valentes components de la Cort d'Honor i la mateixa Marina no van voler perdre l'oportunitat de pujar a la cistella del camió per a gaudir de les vistes del parc des de les altures.

Una visita que es realitza tots els anys, però que enguany ha cobrat major significat pels esdeveniments ocorreguts, fa tan sols unes setmanes, en el barri de Campanar. Barri al qual pertany la comissió de Marina García. Tant Marina com la Cort d'Honor van aprofitar l'oportunitat per a agrair-los en primera persona la seua labor i dedicació.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte