• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Cáritas València rep a les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor

Cáritas València rep a les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor

Este matí les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor han visitat la seu central de València Cáritas a la plaça Cisneros.

Enguany han organitzat un acte dedicat a la solidaritat fallera amb la intenció de reconèixer la gran labor social que realitza el món faller col·laborant amb entitats com Cáritas Diocesana.

Les Falleres Majors de València han rebut la benvinguda per part de la Directora General, Aurora Aranda, i el Coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Organitzacional, Javier Ferrandis. A més la Secretaria General, Belén Lado, els ha fet entrega de la insígnia de l’entitat com a record per la seua visita. Esta insígnia esta formada per quatre cors que simbolitzen l'amor, l'acollida, l'acompanyament i la proximitat.

En paraules de Javier Ferrandis:  "Cáritas se suma un año más a la Fiesta Grande, la Fiesta de las Fallas, de la Luz, del Color, de la Música y de la Alegría. Pero como siempre poniendo en el centro a las personas que acompaña"

El lema de la campanya institucional i per tant, de la falla solidària és: “som oportunitat. som esperança”. Durant l'acte s'han escoltat també el testimoni de diferents participants dels seues diferentes programes per a donar conèixer les seues vivències, assoliments i sentit de pertinença a Cáritas. 

Este acte ha culminat amb el lliurament del Premi Solidaritat Fallera a la falla Palleter-Erudit Orellana i falla Plaça del Pilar per la seua dedicació i aportació altruista amb ells durant tot l’any. 

Al finalitzar, s'ha convidat a les Falleres Majors de València i Corts d'Honor a participar d'una globotà i un esmorçar típic valencià per a sentir més encara l'àmbient faller.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte