• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Borrull-Socors entrega els seus premis Manolo Latorre 2024

Borrull-Socors entrega els seus premis Manolo Latorre 2024

El premi trajectòria ha sigut per al president de Na Jordana, Pere Borrego i l'expresident de la Interagrupació, Guillermo Serrano.

Anit va tindre lloc al casal de la falla Borrull-Socors una nova edició dels seus premis Manolo Latorre, guardons que porten el nom d'un emblemàtic faller que va ser vicepresident de Junta Central Fallera i tot un visionari avançat al seu temps.

L'acte va estar presentat per Carmen Marín, Cort d'Honor de la FMV 2023, i la seua germana Marina i va comptar amb intervencions del president de Junta Central Fallera, la vicepresidenta María Tomás o presidents de diferents federacions com ara Rafa Mengó o Ximo Berlanga. 

El moment més esperat de la nit va ser quan la Fallera Major de València, Maria Estela Arlandis, va pronunciar el nom dels guardonats amb el premi Trajectòria fallera. uns guardons que enguany han recaigut en  Pere Borrego i Guillermo Serrano, fallers amb una àmplia trajectòria. Pere, president des de fa més d’una dècada d’una de les comissions històriques de València i Guillermo, expresident de la Interagrupació i de l’Agrupació de Russafa, component de la mesa de seguiment de les Falles. 

Abans, es van donar a conéixer altres premis com ara l'homenatge a la figura de Ricardo Olmos, qui fora regidor i ex-membre del Consell Rector però sobretot, un home de Falles. Un guardó que va rebre amb emoció la seua família.

Pep Gimeno “El Botifarra”, folklorista i músic valencià va ser reconegut amb el premi a la cultura valenciana, un guardó que va arreplegar amb molt de sentiment. Pep, en el seu agraïment, va delectar als presents amb un romanç declinat amb gràcia i estima per la nostra cultura.

L’últim premi en arribar als Latorre va ser el premi a la sostenibilitat, que en la seua primera edició, va ser per a la falla El Mocador de Sagunt. Hugo Morte va arreplegar el premi per la seua falla t i per la resta d’accions que demostren una filosofia de canvi amb compromís ambiental.

Fotografíes: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte