• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El sector Benimamet-Burjassot-Beniferri exalta a les seues FFMM

El sector Benimamet-Burjassot-Beniferri exalta a les seues FFMM

La fallera major de València i la seua Cort d'Honor acompanyen l'acte

Hui diumenge 4 de febrer s'ha celebrat en els Salons Mediterrani d'Albal la gala i exaltació de les falleres majors que representen a les dènou comissions que conformen el sector Benimamet-Burjassot-Beniferri. Un acte en el qual este sector que reunix diferents comissions falleres de les pedanies de Beniferri i Benimamet conjunt amb el poble de Burjassot, exalta la figura de les seues màximes representants per a este nou exercici faller que ja porta mesos de desenvolupament.

Les falleres majors d'este sector, han gaudit d'un acte solemne i emocionant, que s'iniciava a les dotze del matí i donava pas a una gala plena d'afecte i reconeixement faller. Han estat abrigallades per els fallers que conformen les seues diferents comissions, així com convidats, familiars i la fallera major de València Mª Estela Arlandis Ferrando i la seua Cort d'Honor.

 A més, han comptat amb la presència i participació d'Olympia Garcia Garcia, cort d'Honor de la Fallera major infantil de València 2023, pertanyent al propi sector i en concret a la falla Pi Margall-Arturo Cerverella; tot un orgull i referent per a les representants infantils i futures generacions falleres.

Nuria Llopis Borrego era la mantenidora de l'acte i l'encarregada de dirigir-se a les fallera majors que allí es trobaven. Amb frases com "Qui no té memòria, no té història" ressaltant així el paper fonamental que realitzen les representants en escriure amb el seu regnat la història de les seues comissions i, en definitiva, del llegat faller.

Fotografíes fotofilmax

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte