• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Final del Trofeu de Pàdel i del Campionat de futbol 7 FMV

Final del Trofeu de Pàdel i del Campionat de futbol 7 FMV

La Delegació d'Esports de Junta Central Fallera està ultimant els campionats organitzats.

 Este dissabte 3 de febrer, el poliesportiu Sportcity de Massanasa ha albergat les finals del Trofeu de Pàdel de Junta Central fallera i el campionat de futbol 7 del mateix organisme. La fallera major de València Mª Estela Arlandis Ferrando acompanyada de la seua Cort d'honor, han assistit a la jornada esportiva per a acompanyar de prop als fallers que participaven i realitzar les habituals fotografies amb els participants i guanyadors.

D'una banda, la jornada futbolística que ja porta desenvolupant-se diversos caps de setmana ens ha deixat una final que s'ha disputat entre la falla Doctor Domingo Orozco-Bailèn i la falla Plaza Luis Cano. Una final molt renyida ja que els dos equips han estat molt igualats durant el desenvolupament del partit i no s'ha resolt fins als penals. Després del torn de penals, la falla Plaza Luis Cano ha resultat la guanyadora del Campionat de futbol 7 Fallera Major de València. La FMV i la seua Cort d'Honor s'han acostat a felicitar els guanyadors per l'esforç i la seua implicació, un any mes, amb el món esportiu faller.

D'altra banda, s'ha celebrat en les mateixes instal·lacions el Trofeu de Pàdel de JCF en les categories masculina i femenina. Quant a les jugadores, la final s'ha disputat entre la falla Duc de Gaeta-Pobla de Farnals que ha resultat vencedora contra la Falla Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal.

En la categoria masculina, la falla Fra J Rodriguez P. Cortina ha resultat vencedora en el partit disputat contra la falla Cadiz-Els Centelles. Després dels dos partits, la FMV i la seua Cort d'Honor també s'han acostat per a secundar de prop als fallers amants del pàdel i enfortir així la seua continuïtat en este esport.

Un cap de setmana més d'esports fallers en els quals es ressalta la importància d'este nexe d'unió entre el calendari de programació fallera i les jornades esportives que any rere any tenen molta participació per part de les comissions, i una implicació i esforç per part també de la delegació d'esports de Junta Central Fallera.

 

Fotografíes fotofilmax

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte