• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

II Trobada Solitaritat i Falles

Els interessats es podran inscriure fins al 31 d'octubre a les 24:00h. L'ordre d'inscripció es realitzarà segons la recepció dels emails fins a completar aforament.

Des de l'Àrea de Solidaritat de la Delegació de Participació i Solidaritat, es convoca la “II Trobada Solidaritat i Falles”, que tindrà lloc el pròxim dia 4 de novembre de 09:30h a 14:00h en les instal·lacions de la JCF.

Amb esta inciativa, es desitja mantenir el contacte amb totes aquelles comissions que tenen inquietuds solidàries i desitgen compartir estes inquietuds, idees, preocupacions, dubtes, a fi que es puguen enriquir de les experiències dels altres i millorar així les accions. A este efecte, es organitzarà una taula redona després de la qual es formaran diversos grups de treball.

La inscripció a esta trobada es farà mitjançant un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on figurarà el nom i el número de la comissió, els noms de les persones que van a participar (un màxim de tres persones per comissió) i un telèfon de contacte.

El període d'inscripció es tancarà el dimarts 31 d'octubre a les 24:00h. L'ordre d'inscripció es realitzarà segons la recepció dels emails fins a completar aforament.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h