• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

II Trobada Solitaritat i Falles

Els interessats es podran inscriure fins al 31 d'octubre a les 24:00h. L'ordre d'inscripció es realitzarà segons la recepció dels emails fins a completar aforament.

Des de l'Àrea de Solidaritat de la Delegació de Participació i Solidaritat, es convoca la “II Trobada Solidaritat i Falles”, que tindrà lloc el pròxim dia 4 de novembre de 09:30h a 14:00h en les instal·lacions de la JCF.

Amb esta inciativa, es desitja mantenir el contacte amb totes aquelles comissions que tenen inquietuds solidàries i desitgen compartir estes inquietuds, idees, preocupacions, dubtes, a fi que es puguen enriquir de les experiències dels altres i millorar així les accions. A este efecte, es organitzarà una taula redona després de la qual es formaran diversos grups de treball.

La inscripció a esta trobada es farà mitjançant un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on figurarà el nom i el número de la comissió, els noms de les persones que van a participar (un màxim de tres persones per comissió) i un telèfon de contacte.

El període d'inscripció es tancarà el dimarts 31 d'octubre a les 24:00h. L'ordre d'inscripció es realitzarà segons la recepció dels emails fins a completar aforament.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte