• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Falleres Majors de València estrenen comptes institucionals a la xarxa social Instagram

Les Falleres Majors de València estrenen comptes institucionals a la xarxa social Instagram

Ja estan actius a @falleramajordevalencia i @falleramajorinfantildevalencia

Les Falleres Majors de València, Nerea López i Carmen Martín, estrenen este divendres els nous comptes institucionals de les màximes representants de la festa de les Falles a la xarxa social Instagram. Les falleres i els fallers ja poden seguir-les a @falleramajordevalencia i @falleramajorinfantildevalencia.

Es tracta de dos noves finestres mitjançant les quals les FFMMV, amb la delegació de Mitjans i Comunicació, podran oferir directament al món faller l’actualitat del seu dia a dia, els seus actes i visites, així com altres moments destacats, amb la finalitat de potenciar i engrandir la seua figura, que és referent per a tot el món faller.

Els dos perfils seran utilitzats a partir d’ara cada exercici faller per les màximes representants de les Falles, de forma que s’aniran construint una història any rere any. Estos dos nous aparadors se sumen a l’acabat d'estrenar compte de Junta Central Fallera a Tik Tok.

Les dos iniciatives s’emmarquen en l’objectiu que persegueix la delegació de Mitjans i Comunicació d’ampliar l’entorn social i les finestres a les quals les Falles estan presents en el món digital.

La vicepresidenta tercera de Junta Central Fallera i responsable de l’àrea de Mitjans i Comunicació, María Tomás, ha destacat que esta iniciativa suposa una “nova finestra al món per a fer que la figura de les Falleres Majors de València tinga un valor afegit” i ha remarcat la importància de la mateixa perquè “són un espill per a molta gent tant a nivell nacional com internacional i també les millores ambaixadores de la festa de les Falles”.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h