• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

 • Inici
 • Notícies
 • Este és el jurat de la Cort d'Honor i la Fallera Major de València 2022

Este és el jurat de la Cort d'Honor i la Fallera Major de València 2022

Coneix al jurat de la Cort d'Honor i la Fallera Major de València 2022

PATRICIA SANZ SALA 

Fallera Major Infantil de València 1986.
Patricia pertany a una gran família fallera que li va inculcar la seua passió per les Falles des que va nàixer. Va ser Fallera Major Infantil de Sevilla-Dénia en 1985 i, l'any següent, va pujar al més alt per a representar al món faller infantil de València. De fet, és una de les impulsores de les ja tradicionals reunions de les màximes representants infantils de la ciutat i una cara habitual en programes fallers de ràdio i televisió.
En el terreny professional, Patricia és una experta en estètica i perruqueria, especialitzada en cinema i televisió i amb una completa formació en estilisme. Actualment, treballa per a diverses productores en les quals és la responsable de l'àrea de maquillatge, perruqueria i vestuari en els diversos anuncis publicitaris que realitzen. Una tasca que porta desenvolupant més de 10 anys. I no sols això, Patricia també ha treballat en nombroses pel·lícules, sèries de televisió i publicacions de moda. No és d'estranyar tenint en compte que ho compagina amb la seua labor com a model de fotografia i televisió des de 1988. Així mateix, ha realitzat cartelleria i catàlegs per a diverses firmes, així com cobertura en passarel·les, en xarxes socials, en premsa i en la xicoteta pantalla.

ANDREA ARNAU LLEDÓ
Component de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil de València de l'any 2006.
Andrea pertany a la comissió Doctor Domingo Orozco-Bailèn de la qual va ser Fallera Major Infantil i Fallera Major. Tanmateix és la delegada de joventut de la seua comissió i una apassionada de la pirotècnia. De fet, forma part de la Penya El Coet de Burjassot.
Entre els concursos en els quals ha participat com a fallera es troben el de teatre infantil i el de playbacks en categoria adulta. D'altra banda, ha sigut mantenidora i presentadora en diverses ocasions, entre elles en la preselecció i l'exaltació del seu sector.
En el terreny professional, Andrea és educadora social en la Fundació Iniciatives Solidàries Ángel Tomás. A part del seu Grau en Educació social, posseeix el títol de tècnic superior en integració social. Ha sigut voluntària en nombroses ocasions en cooperatives i escoles inclusives.

ÁNGELES HERNÁNDEZ
Comunicadora i fallera
Ángeles pertany a la comissió Cadis-Cura Femenía Noscarmientas de la qual ha sigut Fallera Major. Un dels rostres més coneguts del Teatre Faller i premiada amb el Saragüell en nombroses ocasions. Autora de textos teatrals.
Actualment és la Directora de Comunicació, màrqueting, relacions públiques i responsabilitat social empresarial de Mercavalència però posseeix una àmplia trajectòria en aquest terreny. Ha sigut la directora del programa SER Falleros de Ràdio València Cadena ser durant 13 anys i en televisió ha dirigit i presentat el magazine La mar salá i Vent de Llevant en Llevant TV. En Localia va ser directora i presentadora del programa de falles i festes Casal Obert i ha participat en diverses retransmissions falleres a nivell nacional a més de participar en produccions cinematogràfiques i audiovisuals. Ha format part de mitjans com a Procono TV, Ciudad Ahora o El Mundo TV, a més de ser columnista del Levante-EMV, coordinadora d'articles en l'Extra de Falles de la Cartellera Túria, responsable del gabinet de premsa de la Fira de Juliol de l’Ajuntament de València i d’Expojove. Durant l'exercici 2003-2004 va ser la delegada de mitjans de Junta Central Fallera.

MARI CRUZ NIZA RODRIGO
Presidenta de la Falla En Plom–Guillem de Castro
Després d'ostentar càrrecs com a delegada de protocol, infantils i vicesecretària en la seua comissió, es va llançar a la presidència en l'exercici 2017-2018. A més, ha ocupat diferents càrrecs en la seua agrupació, entre ells els de delegada d'infantils, festejos i protocol en diferents exercicis.
Mari Cruz és fallera de naixement i posseeix el Bunyol d’Or ab Fulles de Llorer. Va ser Fallera Major d'aquesta comissió del Pilar-Sant Francesc l'any 2004 i ha sigut jurat de preseleccions en diferents ocasions.
En el terreny professional, Mari Cruz és professora d'educació infantil.

ANTONIO ADÁN JAREÑO
President de la Falla Gran Via Ferran el Catòlic – Erudit Orellana – Juan de Mena
Antonio ostenta la presidència de la seua comissió des de l'any 2015 i té en possessió el Bunyol d’Or. Des de la seua arribada al càrrec ha sigut impulsor de diferents projectes de solidaritat i inclusió, sota el lema #99paratodos. Tanmateix, és creador dels premis Inf-Art, que promulguen la creació d'un jurat conformat per infantils per a la valoració de les falles d'aquesta categoria. D'altra banda, ha sigut jurat de preseleccions en dos ocasions.
Professionalment desenvolupa el seu treball com a enginyer de telecomunicacions.

DANIEL PÉREZ MORIS
President de Falla Fermín Galán – García Hernández – Primavera
Pertany a aquesta comissió des de fa més de 20 anys i ja va ostentar el càrrec de president en una etapa anterior, els anys 2014, 2015, 2017 i 2018. En el seu currículum faller destaca ser l'encarregat de les presentacions de la comissió des de l'any 2013 fins a l'actualitat, a més d'haver sigut vicepresident en dos exercicis.
Daniel es declara amant de la indumentària i de la Falla, de fet ha exercit com a artista faller de falles infantils des del 2011 fins al 2017 guanyant premis tant a València com a Burjassot.
En el terreny professional, és tècnic superior en gestió comercial i màrqueting i administració i finances.

FERNANDO VALLÉS DOMÍNGUEZ
Membre de JCF – Falla Borrull - Túria
Faller des de fa més de 60 anys, té en possessió el Bunyol d’Or i Brillants ab Fulles de Llorer. Entre els càrrecs que ha ostentat es troba el de president de falla durant 16 anys, càrrec que també va ocupar com a president infantil de la seua comissió. D'altra banda, Fernando ha sigut President de la seua Agrupació durant 11 anys en dos períodes diferents i des de fa 4 anys és delegat de sector. És un enamorat de les Falles i per això porta més de 20 anys sent jurat. Actualment és membre de la delegació de festejos de Junta Central Fallera i ja sap el que és triar a una màxima representant de la festa, ja que va ser jurat de la Fallera Major Infantil de València de l'any 2014.
Fernando és administratiu a l'Ajuntament de València des de l'any 1983.

Fotografies: Armando Romero (JCF)

 • 0914juratFFMMV22 13
 • 0914juratFFMMV22 15
 • 0914juratFFMMV22 17
 • 0914juratFFMMV22 18
 • 0914juratFFMMV22 2
 • 0914juratFFMMV22 5
 • 0914juratFFMMV22 7
 • 0914juratFFMMV22 9

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h