• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • L'Ajuntament mantindrà una reunió amb la Conselleria de Sanitat per avaluar les diferents alternatives per a la cultura festiva de la ciutat

L'Ajuntament mantindrà una reunió amb la Conselleria de Sanitat per avaluar les diferents alternatives per a la cultura festiva de la ciutat

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, es reunirà dilluns 2 de novembre amb els responsables de la Conselleria de Sanitat Universal per a tractar les diferents possibilitats i alternatives per a la cultura festiva de la ciutat.

“Des de l’Ajuntament de València sempre hem explicat que treballem amb una gran quantitat de plans i alternatives diferents per a la celebració de les diferents festes en el 2021 i estes sempre estan supeditades a allò que determinen les autoritats sanitàries en cada moment. No podem saber quina serà la situació d’ací a uns mesos i, per això, les possibilitats són àmplies i diverses i preveuen tots els escenaris”, ha explicat Galiana.

“Des de l’Ajuntament considerem molt important la dinamització del col·lectiu fester, que ha de complir sempre les restriccions sanitàries que hi haja en cada moment. Hem de conjuminar la salut, que és l’element fonamental per a l’Ajuntament, amb la possibilitat de dinamitzar el sector faller i tota l’economia que hi ha al seu darrere: sector pirotècnic, indumentarista, florista, artistes i tallers fallers... Són moltes famílies les que viuen i treballen per a la cultura festiva”, ha dit Galiana.

Així, el delegat de Cultura Festiva ha detallat que, a partir de la reunió amb la Conselleria de Sanitat Universal, podrà detallar qüestions més concretes ja que “les restriccions i la determinació de què es pot dur a terme i que no, així com les previsions d’evolució de la Covid-19, no li corresponen a l’Ajuntament”.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h