• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera manté una reunió de treball amb la Federació de Pilota Valenciana

Junta Central Fallera manté una reunió de treball amb la Federació de Pilota Valenciana

Les dos entitats signaran pròximament un conveni de col·laboració per a la gestió dels campionats fallers del nostre esport autòcton

Junta Central Fallera ha mantingut aquest divendres una reunió de treball amb la Federació de Pilota Valenciana per a presentar el nou equip de l'àrea d'Esports i on s'ha tractat, entre altres assumptes, la planificació i l'organització dels campionats fallers de pilota valenciana.

A la trobada han assistit la coordinadora general de JCF, Carmen Martínez, la vicepresidenta de l'àrea d'Esports, Inma Guerrero, i la delegada d'Esports, Merche de la Guía, per part de l'organisme faller, i el president de la Federació, José Daniel Sanjuán, i el vicepresident de falles, Juan Contreras, per part de la Federació de Pilota Valenciana. La reunió ha servit per a presentar al nou equip de l'àrea d'Esports de Junta Central Fallera per a l'exercici 2020-2021, que està ja treballant de valent en l'organització del nou campionat faller de Pilota Valenciana en les seues diverses categories i modalitats.

Per a la Federació, el campionat faller "és de gran importància dins de la pilota al cap i casal, per la gran tasca que es realitza a través de la JCF per promoure l'esport de tots els valencians i valencianes". "Les falles tenen una gran quantitat de jugadors participant en el campionat de pilota, i això a nosaltres ens ajuda moltíssim per a donar a conèixer el nostre esport", ha recalcat el president, José Daniel Sanjuán. D'altra banda, la delegació d'esports de la JCF ha considerat "de vital importància" la "major visibilització de la pilota valenciana i la idea de donar-la a conéixer, més encara si cap, entre la població de la ciutat de València", una aposta "ferma" que sempre ha tingut Junta Central Fallera.

A més, pròximament les dos entitats signaran un conveni de col·laboració per la gestió dels campionats fallers de pilota valenciana de galotxa, escala i corda i raspall, i més recentment de frontó i one-wall.

Imatge: Federació de Pilota Valenciana

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte