• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Junta Central Fallera enceta la iniciativa 'Parlem amb Artistes Fallers'

Junta Central Fallera enceta la iniciativa 'Parlem amb Artistes Fallers'

Mitjançant una sèrie de vídeo entrevistes a les xarxes de JCF, els artistes fallers explicaran la seua trajectòria, les seues anècdotes i els seus possibles projectes

Junta Central Fallera inicia este dimecres una sèrie de vídeo entrevistes amb diferents artistes fallers en les quals explicaran la seua trajectòria, els seus rècords o projectes per al futur i també anècdotes i altres característiques de l’ofici. Els vídeos, baix el lema #ParlemAmbArtistesFallers, es publicaran a partir de hui a les diferents xarxes socials de JCF (Instagram, Instagram i Twitter), des d’on podran ser seguits, comentats i compartits per les seguidores i els seguidors.

Esta iniciativa té la finalitat de donar veu als i les artistes fallers perquè expliquen la seua trajectòria, els seus records o les seues anècdotes.

Així, entre altres preguntes, respondran per què van decidir ser artistes fallers, el millor moment que recorden com a artistes, què ha de tindre una persona per dedicar-se a este món, els seus referents, la seua característica més identificativa; un projecte apassionant pendent de fer o un desig per al futur.

A més, cada artista plantejarà un repte a un altre company o companya de la professió perquè continue la iniciativa.

El primer artista faller en participar en la iniciativa #ParlemAmbArtistesFallers serà José Ramón Espuig, Mestre Major del Gremi d’Artistes Fallers de València, qui, a més, ha estat l’encarregat, juntament amb Manolo Martín i el dissenyador Escif, de fer la falla municipal 2020, amb el lema ‘Açò també passarà’.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte