• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • S'obri el període d'inscripció per al sorteig per a vore una mascletà des del Balcó de l'Ajuntament

S'obri el període d'inscripció per al sorteig per a vore una mascletà des del Balcó de l'Ajuntament

El dia 16 acabarà el període d’inscripció i el 17 es sortejaran 380 invitacions

Per cinqué any consecutiu els veïns i les veïnes de València podran presenciar des del balcó municipal un dels actes més multitudinaris de les Falles, la mascletà de la plaça de l’Ajuntament. Enguany, les invitacions arriben fins les 380, a raó de 10 invitacions dobles per cada dia des de l’1 fins al 19 de març. El termini d’inscripció per a les persones interessades s’obri este dilluns, dia 10, i acabarà el pròxim dia 16.

“L’obertura de l’Ajuntament als valencians i les valencianes ha sigut una de les mesures més impactants i una de les primeres que vàrem prendre des del govern de Joan Ribó”, ha recordat el regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset. “Des que en les Falles de 2016 vàrem obrir per primera vegada el balcó municipal als veïns i veïnes, a les comissions falleres i a representants de les juntes falleres locals han sigut centenars i centenars de persones les que han disfrutat d’una mascletà des d’un balcó municipal que des de fa cinc anys també ja és seu”, ha afegit.

El sorteig definirà a l’atzar amb un algoritme quines són les 190 persones agraciades amb una invitació doble. Hauran de ser majors d’edat i empadronades a la ciutat de València. “Més de 15.000 persones participaren l’any passat en el sorteig, el que demostra l’interés suscitat per esta iniciativa”, ha recordat Fuset.

Les invitacions, com als darrers quatre anys, seran intransferibles i serviran per a un dia concret que no es podrà modificar. Les persones agraciades hauran de confirmar l’acceptació entre els dies 17 i 22 de febrer i indicar les dades de la persona que les acompanyarà.

Fuset ha recordat que totes les comissions falleres han passat ja pel balcó durant el mandat anterior i enguany s’obrirà un nou cicle amb quatre representants de set comissions cada dia. A més, també hi haurà quatre representants diaris de les juntes locals d’altres poblacions.

El dilluns 10 de febrer s'obrirà el termini. Les persones interessades es poden inscriure a través d'aquest web: http://www.valencia.es/sorteigmascleta.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte