• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Fundació Osga Reintegra convoca la segona edició del seu premi de Falles

La Fundació Osga Reintegra convoca la segona edició del seu premi de Falles

El reconeixement valorarà la inclusió d'escenes que visibilitzen la discapacitat en les falles

La Fundació Osga Reintegra convoca per a les Falles 2020 la segona edició del seu premi de Falles. Aquesta fundació està "plenament bolcada" en la reinserció laboral de les persones en situació de discapacitat i ha pensat en les Falles com un "gran mitjà de visibilitat" per a elles.

Per això, ha decidit posar en marxa aquesta iniciativa, un premi que valorarà la inclusió d'escenes que visibilitzen la discapacitat en les seues falles. Com a novetat, en aquesta edició podran participar tant falles grans com infantils. A més, hi haurà dos premiats. El primer premi constarà de 300 euros i palet, mentre que el segon premi serà de 150 euros i palet.

Aquesta iniciativa, segons ha explicat l'organització, naix per l'alt percentatge de components de comissions falleres que formen part de l'àmplia plantilla de la Fundació Osga Reintegra. Per això, creu en les Falles com un "potencial concienciador", per la seua "gran labor solidària i social al llarg de tot l'any".

A aquest premi podran optar totes les comissions inscrites en la Junta Central Fallera i tan sols hauran d'incloure en les seues falles grans o infantils una escena que done visibilitat a les persones amb discapacitat. El termini d'inscripció es tancarà el pròxim 10 de març, acceptant-se només les primeres 20 inscripcions.

El jurat recorrerà les falles inscrites en el matí del pròxim 16 de març i emetrà el seu veredicte la mateixa vesprada. Per a participar, les comissions interessades hauran d'accedir a www.fundacionreintegra.org i emplenar el formulari d'inscripció.

Aquest concurs suposa una iniciativa en la qual la solidaritat i les Falles van de la mà, en aquest cas potenciada per la Fundació Osga Reintegra que està "plenament" conscienciada amb la "gran" importància que tenen les Falles per a la ciutat de València.

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h