• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

L'Antiga de Campanar rep a Marina i la seua Cort

Les màximes representants van visitar el monument guanyador de Carlos Carsí

 

L'Antiga de Campanar complia 30 anys com a comissió en estes Falles 2019. Era un any especial per a tots els fallers i falleres d'esta comissió de secció especial que es troba allunyada del centre i el millor regal que podien obtindre el van aconseguir el passat dissabte 16 de març, quan obtenien el primer premi que els acreditava com a millor monument este any.

L'obra de Carlos Carsí, baix el títol “Juga, juga i voràs” amb una alçada de vint metres, i dissenyada per Alejandro Santa Eulalia mostrava un taller que repara joguets trencats i que, a la vegada, representava la societat i la política actual i els mals que hi habiten al món. Este monument és una mostra dels desperfectes que la societat actual té.

En les diferents escenes, els visitants podien contemplar com dos ancians artesans intenten arreglar estos joguets col·locats intentant desafiar la gravetat.

Els màxims representants de la comissió van viure moments d'alegria i emoció al sentir el nom de la falla situat en el lloc més alt de les Falles 2019 i la Fallera Major de València, Marina Civera, i la seua Cort d'Honor no van voler perdre's esta celebració. Així van fer un lloc a la seua agenda per visitar els màxims representants de l'Antiga de Campanar i compartir amb tota la comissió l'alegria.

Fotografia: Armando Romero

  • antiga-2
  • antiga

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte