• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • "Objectiu Furgoneta" ja és una realitat per a Casa Caridad

"Objectiu Furgoneta" ja és una realitat per a Casa Caridad

La Federació de Falles 1A ha recaptat fons durant tot l'any per a aconseguir el vehicle

El món faller va mostrar anit el seu costat més solidari en l'acte de lliurament de de la furgoneta isotèrmica a Casa Caridad València, gràcies a la iniciativa “Objectiu Furgoneta” de la Federació de Falles 1A. En la cita, també van estar presentes les Falleres Majors de València 2018, Rocío Gil i Daniela Gómez, així com el president de Junta Central Fallera i Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

“La furgoneta refrigerada suposa un suport de valor incalculable per a aquesta entitat, ja que fins ara mancàvem d'un vehicle preparat per a mantenir aliments que requerien fred. Ara podrem arreplegar tots els productes que se'ns oferisquen per als nostres menjadors socials”, va explicar el president de Casa Caridad, Luis Miralles.

Durant tot un any la Federació, així com les diferents comissions que la componen, s'han bolcat en aquesta meta a través de diferents iniciatives per a recaptar fons. Sorteigs, cerca de col·laboradors, festes, polseres i clauers amb l'únic objectiu d'aconseguir els prop de 20.000 euros que ha costat el vehicle. 

“Des de feia temps ens rondava la idea d'emprendre un gest solidari, i després d'una visita a Casa Caridad Valencia, on vam poder conèixer de prop la seua labor i les seues necessitats, coincidim que aquest tipus de vehicle podia ser un gran regal per a ells”, va assenyalar Paco Romero, president de la Federació de Falles 1A.

Des de l'ONG es mostren molt agraïts per aquest gest tan solidari i asseguren que col·laboracions com aquesta són les que els permeten “seguir brindant oportunitats als veïns de València que més ho necessiten”.

A més, Romero va assenyalar que els fallers, no són únicament amants d'aquesta festa, sinó que també són veïns de València i “sensibles als problemes que els envolten”. En aquest mateix sentit, el president de Casa Caridad va ressaltar que la Federació abandera “els valors de tradició, solidaritat, esforç i integració” que tant representen a aquesta ONG.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte