• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

Un dia en Expojove

Les Falleres Majors de València, Alicia i Sofia, van ser les encarregades d'inaugurar Expojove el passat 26 de desembre i el dia 30 han tornat, aquesta vegada per a disfrutar tot el dia amb les seues Corts d'Honor. Aquesta visita ja és tradicional en l'agenda nadalenca de les Falleres Majors de València i la seua Cort d'Honor, un dia en el qual pengen els vestits i s'obliden dels escenaris.
 
Acompanyades pel Secretari General de Junta Central Fallera, Pepe Martínez, i la vicepresidenta, Montse Català, han recorregut els diferents estands dels pavellons 2 i 4 de Fira València, on l'Empresa Municipal de Transports, l'EMT, el Corte Inglés, Sunny, València Turisme, Levante UD, València CF i València Basket els han fet passar una bona estona amb activitats i els han fet xicotets detalls com a record de la visita.
 
En la qual ja és la 34 edició de Expojove que enguany te com a temàtica el món de la ciència, també han pogut visitar els expositors dels bombers, la Policia Local o de Protecció Civil i, com no, el de Junta Central Fallera. En la zona de Expojove dedicada a les Falles nostres màximes representants han pogut veure, un any més, les maquetes que han participat en el concurs de JCF i, més tard, s'han dirigit a jugar, ballar i cantar en els estands de les federacions esportives i de la Diputació de València.
 
Sens dubte, durant el matí no han faltat les fotografies i la diversió. La Fallera Major de València, Alicia Moreno, ha destacat de la seua visita, a causa de la seua titulació, enginyera de telecomunicacions, la zona de la Comandància Militar, de la Policia Militar i de la UME per la zona de la brigada de transmissions i l'estand de la UPV. Ja havent dinat, totes juntes han recorregut el pavelló 1, el de Cultura Festiva, on han disfrutat dels playbacks fallers i el pavelló 3, el de les atraccions de fira
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte