• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Un dia en Expojove

Les Falleres Majors de València, Alicia i Sofia, van ser les encarregades d'inaugurar Expojove el passat 26 de desembre i el dia 30 han tornat, aquesta vegada per a disfrutar tot el dia amb les seues Corts d'Honor. Aquesta visita ja és tradicional en l'agenda nadalenca de les Falleres Majors de València i la seua Cort d'Honor, un dia en el qual pengen els vestits i s'obliden dels escenaris.
 
Acompanyades pel Secretari General de Junta Central Fallera, Pepe Martínez, i la vicepresidenta, Montse Català, han recorregut els diferents estands dels pavellons 2 i 4 de Fira València, on l'Empresa Municipal de Transports, l'EMT, el Corte Inglés, Sunny, València Turisme, Levante UD, València CF i València Basket els han fet passar una bona estona amb activitats i els han fet xicotets detalls com a record de la visita.
 
En la qual ja és la 34 edició de Expojove que enguany te com a temàtica el món de la ciència, també han pogut visitar els expositors dels bombers, la Policia Local o de Protecció Civil i, com no, el de Junta Central Fallera. En la zona de Expojove dedicada a les Falles nostres màximes representants han pogut veure, un any més, les maquetes que han participat en el concurs de JCF i, més tard, s'han dirigit a jugar, ballar i cantar en els estands de les federacions esportives i de la Diputació de València.
 
Sens dubte, durant el matí no han faltat les fotografies i la diversió. La Fallera Major de València, Alicia Moreno, ha destacat de la seua visita, a causa de la seua titulació, enginyera de telecomunicacions, la zona de la Comandància Militar, de la Policia Militar i de la UME per la zona de la brigada de transmissions i l'estand de la UPV. Ja havent dinat, totes juntes han recorregut el pavelló 1, el de Cultura Festiva, on han disfrutat dels playbacks fallers i el pavelló 3, el de les atraccions de fira

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Legir mes

Acepto
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h