• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La premsa internacional invadeix la Ciutat de l' Artista Faller

La premsa internacional invadeix la Ciutat de l' Artista Faller

Un grup de 80 periodistes, de 20 nacionalitats diferents, que han vingut a la nostra ciutat a la Fira Cevisama i Hàbitat, es van desplaçar, la nit del passat dimarts, fins a la Ciutat de l'Artista Faller. La visita constava de dues parts: visita al Museu de l'Artista Faller i al taller de Manolo García.

 

Al Museu Faller, els va acompanyarr la seua directora, Pilar Lluna, i la directiva del Gremi MªJosé Lluna. Al taller, els esperava l'artista, Manolo García i la Fallera Major de València, Alicia Moreno, vestida de valenciana.


Les tècniques de l'artista faller, els ninots indultats…ajudaven a resoldre, de forma pràctica, algunes de les preguntes que els periodistes feien durant la visita. 
La falla municipal així com el ninot que l'artista ha portat a l'exposició, van acaparar totes les mirades. A més, els periodistes, no van dubtar a fotografiar-se amb Alicia, ja que van quedar molt sorpresos per la complexitat i riquesa de la indumentària valenciana, així com el pentinat o les joies típiques de l'orfebreria valenciana.

 
Després de la visita, els convidats es van dirigir a l'edifici Veles e Vents per a gaudir d’un sopar còctel, al qual van assistir entre altres, Joan Calabuig, Vicealcalde de la ciutat de València i el Director de Turisme València, Antonio Bernabé. Tots dos, van aprofitar l'ocasió per a agrair-los la seua visita, on es va sumar Alicia Moreno, amb un brindis per a convidar-los a descobrir la setmana fallera i la festa de les Falles. Tant la Fallera Major de València com el Vicealcalde, van expressar els seus agraïments tant en anglès com en castellà.


Turisme València i la Delegació de Promoció de Junta Central Fallera encapçalaven la comitiva perquè la visita fóra un èxit, a més van animar als visitants a compartir l'experiència amb dos etiquetes:  #FallesUNESCO i #València.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte