• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

Una estoreta per al patrimoni

Primera celebració de les Falles com Patromoni de l'Humanitat

El 30 de novembre de 2016 la UNESCO va declarar les Falles com a patrimoni de la humanitat, un reconeixement a tots els valors creatius, culturals i socials que fan singular la nostra festa.

Per això, un any després d’esta fita històrica, volem celebrar el primer aniversari de la declaració amb una festa. Serà el dissabte 2 de desembre, a la Ciutat de l’Artista Faller, un espai emblemàtic de la festa fallera.

Al llarg de la tota la vesprada hi haurà diverses activitats que començaran amb la plantà d’una falla commemorativa, que es cremarà com a final de la festa.

I volem que els principals protagonistes d’esta celebració siga la xicalla fallera, el futur de la festa, aquells que han de conservar i mantindre el nostre patrimoni.

Per això, vos convidem a fer una Estoreta per al Patrimoni, perquè els xiquets i les xiquetes de les comissions de falla participaran també en la creació de la falla commemorativa que es plantarà el 2 de desembre.

La manera que la xicalla fallera té de participar és molt senzilla: es tracta quecada comissió infantil faça un dibuix (en un full A4) sobre el querepresenta per a ells el patrimoni faller. I este dibuix passarà a formar partde la falla commemorativa.

La fallera major i el president infantils seran els que, en nom de cada comissió, portaran el dibuix per a incorporar-lo a la falla una volta estiga plantada.

Poden acompanyar-los els infantils que vulguen.

Hi haurà activitats programades per a xiquetes i xiquets: tallers i berenar.

Inscripció

Per a poder planificar l’acte necessitem que ens confirmeu l’assistència, fins el dimecres 29 de novembre, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., on indiqueu quantes falleretes i quants fallerets acompanyaran els vostres representants, i el nom i els cognoms de la vostra Fallera Major Infantil i del vostre President Infantil si van a vindre.

Per a accedir serà imprescindible entrada. Les entrades les podreu arreplegar el dijous 30 de novembre en la delegació d’Infantils de la JCF, de 18:00 a 20:00 h.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte