• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • ntensa cita de les nostres màximes representants en les festes Sampedros

ntensa cita de les nostres màximes representants en les festes Sampedros

La jornada d'ahir dilluns 29 de juny va ser especialment intensa per a la Fallera Major de València, Estefanía López, i la seua Cort d'Honor. Les nostres 13 representants van viure un intens dia de la festa burgalesa de Sant Pere i Sant Pablo. 

 

El matí començava amb l'ofrena floral que va omplir els cèntrics carrers de la ciutat amb un riu de devoció i color plasmat en els milers de flors que es varen ofrendar a Santa María la Major. Aquest recorregut per la carrers de Burgos ho van presidir les Reines de les festes, Alba Patús i la xiqueta Celia Díez. Al costat d'elles van completar aquesta ofrena els components de la Germanor de Penyes i Casa Regionals de Burgos.

Després d'aquesta gran mostra de devoció, que uneix a gran part de les festes del territori nacional, en donar les 14 hores la cita va ser en l'Ajuntament de la ciutat on el seu alcalde, Javier Lacalle, va celebrar la recepció oficial donant la benvinguda a les nostres representants amb una exhibició de balls regionals.

Ja a la vesprada Estefanía i la seua Cort d'honor van realitzar la visita ineludible a la Catedral de Burgos on van gaudir del seu gran valor arquitectònic parant esment a la completa visita guiada.

Per a tancar la seua visita a la capital burgalesa van sopar amb la Germanor de Penyes i les Cases Regionals, així com amb les màximes representants d'aquesta festa, com a acte de comiat i agraïment per la visita i participació.

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte