• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

Novetats de la Volta a Peu Fallera 2017

Aquestes són les novetats de la Volta a Peu Fallera 2017.

La Volta a Peu Fallera d'enguany, que serà el 15 d'octubre a les 9:00 hores, introdueix algunes novetats respecte a anteriors edicions: dos noves classificacions als tres primers fallers que arriben a la meta amb diversitat funcional (tant en categoria masculina com femenina) i una classificació a la falla amb més membres que finalitze la carrera. 

Altra novetat és que aquest any es podrà realitzar la carrera caminant, de forma que qualsevol faller puga participar en la Volta a Peu. 

L'última novetat que s'afig a l'edició de 2017 té a veure amb la preparació per a la carrera. La Delegació d'Esports de Junta Central Fallera, juntament amb els col·laboradors de la Volta a Peu, Runners Ciutat de Valencia, ofereix a tots els fallers no habituats a la carrera un pla d'entrenament enfocat a aquest esdeveniment esportiu. 

Els plans d'entrenament es divideixen en tres grups: avançats, iniciació i caminadors. Els plans comencen el pròxim dilluns, 28 d'agost, i inclouen 4 sessions a la setmana. Per a fer més amena la preparació, els dilluns i dimecres es duran a terme els entrenaments en grup. Es quedarà a les 20:30 en els Jardins del Palau. A més de les quedades per a fer aquest exercici, s'organitzaran vàries sessions especials durant els caps de setmana, així com xarrades amb diversos especialistes per a resoldre els dubtes dels nous corredors. 

Vos esperem el pròxim dilluns 28 per a la primera presa de contacte!

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h