• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • El Dijous s’encetarà la venda online de les llotges per a la Batalla de Flors

El Dijous s’encetarà la venda online de les llotges per a la Batalla de Flors

Informació venda entrades Batalla de Flors

Les persones interessades a participar en la Batalla de Flors de la Gran Fira de València, que se celebrarà el pròxim dia 30 a les 20 hores al passeig de l’Albereda, podran adquirir les entrades a partir d’este dijous, dia 20, quan a les 9:30 hores del matí s’iniciarà la primera fase de la venda online. Enguany hi haurà un total de 500 llotges, mantenint-se així l’ampliació iniciada en 2015. Com a gran novetat hi haurà fins a 440 places de tribuna, sense flor, per només dos euros cada entrada.

Este dijous es posaran a la venda a través del web www.batalladeflors.com un total de 183 llotges amb una capacitat cadascuna de sis persones i un preu total de 30 euros; dilluns, dia 24, també a partir de les 9:30 hores se’n posaran a la venda via online unes altres 182. D’una altra banda, enguany també hi haurà l’opció d’adquirir presencialment les entrades per a la Batalla de Flors. Serà el divendres dia 28 a partir de les 9:00 hores quan les taquilles de Vivers vendran les entrades per a un total de 60 llotges, quedant-ne la resta reservades per a compromisos protocol·laris. A més, les entrades per a tribuna, sense flor, tindran un preu de dos euros i es podran comprar també el dia 20 i el dilluns 24. Cadascun d’estos dies se’n vendran 220.

Enguany, a banda de diversos sectors de les falles de la Junta Central Fallera, hi ha convidades entitats relacionades amb festes populars de la ciutat (que de manera rotatòria enguany correspon a les de Sant Marcel·lí i Patraix), falles de l’Horta Sud i l’associació Jarit.

 

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte
Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h