• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

Falles Play&Go

Las Naves i Non Spoon Lab presenten el Pokemon Go de les Falles.

El dimarts va tenir lloc la presentació d'una nova app sobre falles en el casal de la Falla Convent de Jerusalem. A ella van assistir Raquel Alario, Fallera Major de València, i la seua Cort d'Honor junt a a Pere Fuset, regidor de Cultura Festiva.

Las Naves Centre d'Innovació Urbana de l'Ajuntament i Non Spoon Lab han desenvolupat Falles Play&Go, el Pokemon Go de les Falles de València per a celebrar la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

El joc està inspirat en el famós Pokemon Go, que tan revolucionari ha sigut, i tracta d'aconseguir superar missions geolocalitzades que estan situades estratègicament en monuments fallers o llocs clau de la ciutat, així, s'aniran aconseguint punts i es podrà competir per regals com smartphones, consumicions gratis...

L'aplicació es pot descarregar ja amb el mòbil de forma gratuïta i està disponible per a iPhone i Android, encara que la competició no començarà fins al pròxim 15 de març.

A més, aquesta app és una gran eina per als turistes ja que ofereix al visitant tota la informació turística relacionada amb les Falles perquè fàcilment accedisquen a localització de monuments, fotos, descripcions, esdeveniments destacats...

Com a curiositat, els usuaris podran valorar les falles que visiten i deixar els seus comentaris i opinions. 

Aquest revolucionari projecte s'inclou dins de la línia de treball oberta des de fa un any per les Naus per a fomentar i impulsar la creació digital valenciana. L'app va ser finalista en FITUR en el concurs nacional d'aplicacions turístiques.

Falles Play&Go és un projecte sense ànim de lucre nascut del laboratori tecnològic Non Spoon que està patrocinat per ESAT, Dacsa i Artvisual Comunicació Digital. A més compta amb la col·laboració de nombrosos negocis i agrupacions valencians per a oferir els regals per als jugadors.

Durant la presentació, tots els assistents es van mostrar curiosos per conèixer més sobre el joc i segur que més d'un ja té en el seu mòbil l'app descarregada per a començar la competició dimecres que ve.

Fotos: Armando Romero

  • ARF 9882
  • ARF 9885
  • ARF 9892
  • ARF 9896
  • ARF 9900
  • ARF 9903

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte