• Enlace Slider home mascletás (7)

Junta Central Fallera

La mantenidora emociona a Raquel

Susanna Gisbert Grifo, exalta les virtuts de la nostra Fallera Majors de València i de totes les dones. 

Susanna Gisbert Grifo. Ha sigut l'encarregada en esta ocasió d'exaltar no solament la bellesa i figura de la nostra Fallera Major de València 2017 i la seua Cort d'Honor sinó que ha sabut exaltar, també, amb una gran bellesa i molt bon fer, la figura i la importància de la dona en el segle XXI. 

Parlar de Susanna Gisbert és parlar d'una gran lluitadora dels drets i beneficis de les dones, treball que exerceix tant des dels Tribunals de Justícia, com col·laborant en diverses associacions en pro de les dones maltractades, així com des de l'art de la literatura on ha obtingut importants guardons.
Parlar de Susanna Gisbert es parlar d'una dona 
llicenciada en dret per la Universitat de València, és fiscal des de 1992. En l’actualitat és fiscal portaveu de la Fiscalia Provincial de València i fiscal especialista de la Secció de Violència sobre la Dona des que es va crear.
Ha participat activament en accions formatives sobre violència de gènere i mitjans de comunicació, pertany al grup d’Experts de Sanitat i col·labora amb diversos col·lectius professionals.
Coautora del llibre "Género y violencia"
Autora del seu propi blog: "Con mi toga y mis tacones". Tota una trajectòria literària que ha sigut distingida amb diversos premis i reconeixements:
- Primer premi VIII Certamen de Narrativa Breu de l’Ajuntament de València de 2009 (Secció de la Dona, Regidoria de Benestar Social).
- Primer premi de narrativa Carolina Planells contra la violència de gènere (Paiporta, 2012).
- Premi de narrativa Dones de l’Ajuntament de Benetússer (2013 i 2014).
- Primer premi del certamen Dones de la Malva-rosa (València, 2015).
- Segon premi del certamen de narrativa breu de la Fundació Hugo Zárate (València, 2009).
- En 2012 va rebre el premi Bétera en Lila en reconeixement a la lluita per la igualtat i recentment (2016) ha publicat el seu llibre de relats de ficció sobre igualtat i violència de gènere Mar de lija.
Com a dona valenciana i fallera pertany a la comissió Cadis-Dénia, va ser autora dels textos del llibre del seu centenari, a més de col·laborar habitualment en la redacció del llibret i de fer les poesies a les Falleres
Majors.
 

Pots llegir el discurs de la mantenidora ací

Fotos: Armando Romero

  • ARF 8115
  • ARF 8121
  • ARF 8133
  • ARF 8140

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte