• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

Diumenge 11, Crida a la Humanitat

Les Torres dels Serrans acolliran, la Crida a la Humanitat, el piromusical i la cremà de la falla 'Patrimoni'.

 

Una volta comprovats i evaluats els requeriments tècnics de l'acte de la Crida a la Humanitat i revisada la previsió meteorològica, ens complau convidar a tot el col.lectiu faller a la celebració multitudinària de la declaració de les Falles com a Patrimoni de la Humanitat el proper DIUMENGE, 11 de desembre, a les 20h.

Les Torres dels Serrans acolliran, la Crida a la Humanitat, el piromusical de Ricardo Caballer i la cremà de la falla 'Patrimoni' de Juanjo García.

A partir de les 20 hores hi haurà un espectacle audiovisual amb una projecció que donarà el tret d’eixida a la Crida a la Humanitat que farà la fallera major. Serà una crida molt internacional i amb diverses llengües. A l’acte, popular i faller, estan convidades totes les falleres majors de València de la història i també hi haurà protagonisme per a les Juntes Locals i molts agents de la festa, com ara artistes fallers, pirotècnics i artesans o els redactors de l’expedient davant la UNESCO.

Durant la celebració també estarà present un element clau de la candidatura que ha portat les Falles a la declaració com a patrimoni de la humanitat, la pirotècnia, gràcies a un espectacle piromusical de Ricardo Caballer, per la qual cosa es retirarà durant unes hores la Senyera de les torres per motius de seguretat. No obstant això, des de l’organització de la celebració s’indica que "la Senyera estarà molt present durant tota la celebració". Amb motiu d'este piromusical el perímetre de seguretat serà de 25 metres. També, per afavorir la projecció audiovisual sobre les torres i permetre una major entrada de públic a la plaça la falla serà traslladada per a la cremà dins del perímetre de seguretat.

Amb eixa cremà de la falla del Patrimoni es posarà el punt final a esta festa fallera que commemorarà la consecució d’esta important distinció internacional.

Vos esperem, igual d'il.lusionats, per celebrar junts que ja #SomPatrimoni!

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte