• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

El barri de Sagunt celebra el Santíssim Crist de la Fe

Els Clavaris del Crist de la Fe del barri de Sagunt celebren les solemnes festes al seu patró, el Santíssim Crist de la Fe.

Este dimarts 21 de maig s'ha celebrat al barri de Sagunt la tradicional processó del Santíssim Crist de la Fe. El barri de Sagunt de València, celebra des de mitjans del segle XVII, les festes en honor al seu patró, el Santíssim Crist de la Fe, amb diferents actes com esta processó en la qual compten amb la presència de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor.

El Santíssim Crist de la Fe és la imatge més venerada i antiga del districte que, junt a les imatges pròpies de l'Església de Santa Mònica, Nostra Senyora del Consol i la Mare de Déu dels Desemparats, coneguda com a la Verge de la Rosquilleta, desfilen en processó per tots els carrers de la demarcació.

Enguany, María Estela Arlandis i Marina García, Falleres Majors de València, i les seues Corts d'Honor, han acompanyat als màxims representants de les falles del sector i als Clavaris de l'Esglèsia de Santa Mónica, entre altres personalitats com l'Honorable Clavariessa de les Festes Vicentines, Toña Játiva, durant tot l'emotiu recorregut que va culminar amb un espectacle pirotècnic.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

 

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte