• Enlace Slider home mascletás (8)

Junta Central Fallera

El món faller es dona cita a la Gala Fallera 2024

L'espai Fira València torna a reunir al món faller per a celebrar la Gala Fallera 

El món faller s'ha donat cita este divendres 19 d'abril en Fira València amb motiu de la Gala Fallera 2024 per a celebrar la germanor entre totes les comissions. Un acte que va haver d'aplaçar-se com a conseqüència dels tres dies de dol decretats amb motiu de l'incendi de Campanar.

La nit ha començat amb el tradicional photocall per sectors just abans de l'inici del sopar. Un acte que ha estat presidit per la Fallera Major de València, María Estela Arlandis, la seua Cort d'Honor i el regidor de Falles i president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, acompanyat per la seua junta directiva.

La Fallera Major de València, María Estela Arlandis, i la seua Cort d'Honor es van dirigir als milers de fallers asistents per agrair amb molt d'afecte tot el carinyo que han rebut estes Falles i felicitar al món faller per fer cada dia més gran la nostra festa.

"Volem aprofitar esta ocasió per a expressar la nostra profunda gratitud a totes les persones i professionals que hey fet possible enguany la nostra meravellosa festa. Una festa que respecta els nostres arrels sense deixar de mirar cap al futur."

"Als fallers i falleres, veritables ànimes d'estes festes, que amb la seua passió, esforç i dedicació fan realitat cada detalla, cada falla, apostant per autèntiques obres d'art efimeres que ens deixen sense alè."

"Junts, com una gran familia fallera, hem fet de les Falles 2024 unes Falles per al record. Per això, tenim la convicció que la nostra unió, passió i germanor seguiran fent-les brillar any rere any".

"Així que vos convidem a alçar les vostres copes, mirant al faller del costat, perquè eixa connexió que compartim no és altra que la nostra estima i respecte per eixa festa que és sinònim de felicitat i emoció.Gràcies per haver-nos donat unes meravelloses Falles 2024. Per viure i reviure junts la millor festa del món."

Així les màximes representants tancaven un brindis d'agraiment que va estar precedit per una nit plena de música, inagurada amb un valls per part de la nostra Fallera Major de València, María Estela Arlandis, i pel president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester.

L'orquestra Montecarlo va fer disfrutar un any més als milers de fallers i falleres presents que acompanyaren a la Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor en esta nit tan especial.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte