• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

Rascanya exalta a les seues Falleres Majors

L'Agrupació Rascanya ha tingut l'honor de dur a terme l'Exaltació de les seues màximes representants d'enguany.

Va ser un esdeveniment profundament commovedor i, al mateix temps, ple de solemnitat, on es va rendir un merescut homenatge a aquelles que han sigut les dignes representants d'aquesta agrupació durant aquest exercici faller.

En aquest acte tan significatiu, es va comptar amb la presència de la Fallera Major de València, María Estela Arlandis, i la Fallera Major Infantil de València, Marina García,  les que al costat de les seues Corts d'Honor van decidir acompanyar a esta Agrupació en un dia tan especial. Va ser una jornada en la qual les components de les Corts d'Honor, Paula Escribano i Nuria Solaz van ser acollides amb tot l'afecte i l'admiració que mereixen, perquè representen l'essència mateixa de la passió i el compromís faller.

Cada moment d'aquest esdeveniment va estar ple d'emocions intenses i sinceres mostres de gratitud cap a les seues màximes representants, la dedicació i el lliurament de les quals han deixat una marca inesborrable en el cor de tots els integrants de l'agrupació Rascanya. Sens dubte, va ser una ocasió per a reflexionar sobre el valor de l'amistat, la companyonia i l'esperit de comunitat que caracteritzen a la festa fallera.

L'atmosfera va estar impregnada d'una aura de solemnitat i reverència, dirigida per una presentadora d'excepció, Diana Parra Montaña, Cort d'Honor de la Fallera Major de València de 2023 i fallera de La Nova d'Orriols.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte