• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les comissions falleres arrepleguen els premis de les Falles 2024

Les comissions falleres arrepleguen els premis de les Falles 2024

La plaça de l'ajuntament de València rep a totes les comissions falleres que arriben per a arreplegar els seues premis de les Falles 2024.

Durant tot el matí d'este 17 de març, com es tradició en el calendari faller, María Estela Arlandis, Fallera Major de València, i la seua Cort d'Honor han rebut als representants de totes les comissions falleres que s'han acostat a la plaça de l'Ajuntament de València per a arreplegar els guardons que han obtingut durant estes Falles 2024.

Guardons que són el reflex de l'esforç, il·lusió i dedicació de les comissions falleres i els seues artistes fallers, que a través de les seues propostes artístiques fan amb crítica i sàtira que València es torne un museu efímer visitable per tots i totes les persones que s'acosten a València.

La comissió Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana, L'Antiga de Campanar, ha arribat a la tribuna dels premis per a arreplegar el primer premi de la Secció Especial, guardó que fa que siguen la millor falla de tota València d'estes Falles 2024. María Estela Arlandis, ha tornat a felicitar als representants de l'Antiga per este reconeixement tan important.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte