• Enlace Slider home mascletás (5)

Junta Central Fallera

AMSTEL ofereix un esmorzar a la Plaça de l'Ajuntament

Les màximes representants de la festa fallera acudixen a la trobada.

En el matí del 16 de març, la plaça de l'Ajuntament ha començat el dia convertida en l'emplaçament d'un singular esmorzar organitzat per AMSTEL, que és el patrocinador de les Falles. Este esdeveniment ha servit com a cim d'una campanya que porta dies als carrers de València en la qual AMSTEL ressalta així el concepte de l'esmorzar com a valor per a la valenciania, una cosa arrelada a la nostra cultura mediterrània i en concret, a la ciutat de València. D'esta manera, s'han llançat diferents cartells en tota la ciutat en els quals l'espectador pot presenciar diferents opcions de llocs d'esmorzar, creant així una verdadera ruta gastronòmica.

Aprofitant la commemoració del desé aniversari dels premis "Cacau D'Or", AMSTEL ha ressaltat la figura gastronòmica de l'esmorzar, que és per a molts fallers i falleres tot un referent per complir en Falles.

D'esta manera, en l'esdeveniment que s'ha celebrat en la plaça, la Fallera Major de València, la Fallera Major Infantil de València i les seues Corts d'Honor han esmorzat en la plaça als peus de la falla municipal.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte