• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Marina García i la seua Cort d'Honor visiten el primer premi de Secció Especial Infantil

Marina García i la seua Cort d'Honor visiten el primer premi de Secció Especial Infantil

La falla Convent de Jerusalem-Matemàtic Marzal aconseguix el primer premi de les falles infantils de València.

El 2024 s'ha convertit en un gran any per a la falla Convent de Jerusalem-Matemàtic Marzal després de proclamar-se guanyadors del primer premi de Secció Especial Infantil amb una obra de l'artista José Gallego. El projecte, que porta per lema “Solidaris en Acció” ha conquistat al jurat, els qui han atorgat a la comissió el primer premi de secció i el segon premi d'Enginy i Gracia.

En un ambient d'alegria i emoció, els representants de la comissió esperaven a la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor que, acompanyades per l'Alcaldessa de València, María José Catalá, el President de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, i el President de Junta Central Fallera Santiago Ballester, s'han desplaçat fins a la demarcació de Convent de Jerusalem per a felicitar a tots els fallers i falleres de la comissió.

Una vegada allí, els representants de la falla han acompanyat a Marina i la Cort d'Honor a donar la volta a la falla i gaudir de prop del primer premi de Secció Especial de falles infantils d'este 2024.

Fotografíes: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte