• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les comissions infantils arrepleguen els premis de les Falles 2024

Les comissions infantils arrepleguen els premis de les Falles 2024

Acompanyada de la seua Cort d'honor, Marina García, ha rebut a les comissions més afortunades.

En la vesprada del 16 de març, tal com assenyala el calendari faller, s'han entregat els premis a les comissions infantils després de la jornada de deliberació que van viure els jurats conformats per fallers i falleres en la vesprada del 15 de març. Després d'una jornada de plantà redona, les comissions falleres van esperar juntament amb els seus representants als jurats, i les més afortunades es van reunir per a encaminar-se a la Plaça de l'Ajuntament per a rebre els premis.

Uns premis que any rere any reflectixen el treball incansable dels nostres artistes fallers, que renoven temàtiques, sàtira, formes, materials i colors per a oferir-nos noves propostes i competir així per a alçar-se amb el premi.

La comissió Covent de Jerusalem-Matemàtic Marzal ha rebut el primer premi, convertint-se així en la guanyadora de la secció especial. Un reconeixement il·lustre que així han viscut en entrar a la plaça i rebre l'ovació d'un públic emocionat. Marina Garcia Arribas ha entregat a la Fallera Major infantil de la comissió, Alejandra Segura Mora, juntament amb el president infantil Francisco Segura Mora l'esperat palet.

Una vesprada de nervis, il·lusió i l'emoció dels més xicotets i xicotetes de tindre una altra cita en el calendari en la qual poder lluir la seua indumentària fallera pels carrers de la nostra ciutat.

Fotografies Fotofilmax (JCF) 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte