• Enlace Slider home mascletás (6)

Junta Central Fallera

Patrimoni Im/Material, un nou llibre sobre patrimoni

La Delegació de Patrimoni, Promoció Exterior i Publicacions presenta este projecte que recull les millors fotografies sobre el patrimoni de les Falles.

El primer dia del mes de març ha sigut la data escollida per a presentar el nou llibre del Patrimoni Un dia on les Falles van tornar a la Plaça de l'Ajuntament, amb els ulls, la pell i el cor, la pólvora, la solidaritat i el sentir faller.

En acabar la primera mascletà de la setmana fallera, el Saló de Cristall de l'Ajuntament, va estrenar el mes de Falles també amb la presentació del nou llibre del Patrimoni. Un projecte de la delegació de Patrimoni, Promoció Exterior i Publicacions, resultat de la petició i necessitat de desenvolupar una idea que posara en valor nostre patrimoni més gran, les Falles. És per això que es va crear una peça que mereix ser col·leccionada per a aquells amants de la literatura fallera, de la fotografia de la festa i de la documentació de la nostra història tradicional.

Com bé diu la dita, "una imatge val més que mil paraules", i en aquest llibre es poden observar un bon grapat on s'ha jugat amb dos conceptes, dos imatges, que es complementen a la perfecció: el que és Material i Immaterial.

Imatges que fan un homenatge als pilars de la festa: l'art, la indumentària, la pólvora, la música, la literatura... també a la devoció, la convivència i, per descomptat, les persones.

Per tal de fer realitat este projecte, la Delegació de Patrimoni ha comptat amb la col·laboració de fotògrafs per tots coneguts, i que han tingut la generositat de compartir el seu talent i el que han captat amb el seu objectiu amb el món. En paraules de la seua vicepresidenta, Maria Tomàs, que va presentar l'acte, "són formes de mirar la festa i de mostrar-la. Bateguem amb un mateix cor i fem de tot allò que ens identifica un patrimoni comú."

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte