• Enlace Slider home mascletás

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Les Falleres Majors de València anuncien l'arribada de les Falles 2024

Les Falleres Majors de València anuncien l'arribada de les Falles 2024

Les Falleres Majors de València han anunciat este diumenge 3 de març l'inici de les Falles 2024.

Les Torres de Serrans han sigut testimoni, un any més, d'un dels moments més especials per a tots els fallers i falleres. Amb el tan esperat "Ja estem en Falles!", les Falleres Majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, han transmés en un discurs conjunt, l'emoció, l'alegria i la il·lusió del moment davant la mirada de tots els fallers i falleres concentrats als peus de les portes de la ciutat de València

Tot el públic, esperava impacient a les màximes representants, que van arribar per a poder gaudir de l'espectacle de llums i so previ als seus discursos. A este punt de concentració també van arribar amb elles les seues respectives Corts d'Honor i diferents autoritats com ara el regidor de Falles i president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, l'alcaldessa de València, María José Catalá, i el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, entre altres.

Després de gaudir de l'espectacle audiovisual, va ser l'alcaldessa de València, qui va iniciar el torn de paraula per a donar lloc al moment més protocol·lari, el lliurament de les claus de la ciutat. "Bona nit i gràcies. Gràcies pel vostre respecte, solidaritat i carinyo en un dels moments més dificils", així començava l'alcaldessa una Crida amb referències a l'incendi de Campanar per a mostrar l'agraïment al col·lectiu faller “per eixe riu desbordant de germanor”.

Després del lliurament de les claus de la ciutat a les Falleres Majors de València, a qui va esmentar com a digníssimes ambaixadores de la festa, va començar el seu discurs, a través del qual per primera vegada, unien les seues veus en un discurs compartit, que va començar María Estela com a representant de tot el col·lectiu faller.

Les dos van donar la benvinguda a les Falles 2024 amb una frase que quedarà per sempre en la nostra memòria històrica: “Cridar al món sencer que el nostre moment ha arribat. Cridar al món sencer que JA ESTEM EN FALLES!! Visca Val̀ència i visquen els Falles!"

Ací podeu llegir el discurs complet.

 

Fotografies Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte