• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • Ecovidrio reta un any més a les Falles en La Reciclà 2024

Ecovidrio reta un any més a les Falles en La Reciclà 2024

La Reciclà 2024 arriba amb importants novetats per a motivar a les comissions a superar els 134.171 quilos reciclats durant el passat exercici faller.

“Pequeños gestos que hacen la fiesta más grande”. Amb este lema, Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de residus d'envasos de vidre a Espanya, ha presentat este matí en el Centre del Carme, La Reciclà 2024, la cita anual de les Falles amb el reciclatge d'envasos de vidre.

En esta nova edició, Ecovidrio vol animar a les comissions a superar els 134.171 quilos d'envasos de vidre reciclats durant el passat exercici faller, on van participar 275 falles, de les quals, 135 van superar els 400 quilos arreplegats en el seu corresponent contenidor.

Per a això, l'entitat ha volgut retre homenatge a eixos xicotets gestos que, encara que a vegades poden passar desapercebuts, realitzen un paper fonamental tant en la societat com dins de les festes falleres. En este sentit, ha destacat la figura de Juan Picazo “El Algarrobo”, Rafa Martí i Mar Chordá, persones molt vinculades i involucrades amb les festes, però l'activitat de les quals dins de les Falles resulta desconeguda per a part del col·lectiu faller.

Com a reconeixement per esta labor, Ecovidrio els ha fet lliurament d'una peça exclusiva fabricada, a mà, amb part del vidre reciclat obtingut en La Reciclà 2023. L'artesana de vidre, Sara Sorribes, ha sigut l'encarregada de donar forma a estes figures úniques que repliquen els principals elements que utilitzen els protagonistes durant la seua activitat: un casc, un micròfon i una flor.

Reconeixement que han rebut de mans de la Fallera Major de València, María Estela Arlandis, la qual s'ha sumat com a ambaixadora de la festa a esta important i necessària iniciativa.

Fotografíes: Fotofilmax (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte