• Enlace Slider home mascletás (3)

Junta Central Fallera

XX edició dels Premis Controla Club

L'Associació Controla Club, en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat i Junta Central Fallera, ha presentat la XX edició dels Premis Fallers Controla Club.

L'ONG Controla Club reconeix a les comissions que més s'han implicat en la transmissió dels missatges sobre la problemàtica de les drogodependències i l'oci juvenil través de les seues falles

Durant els 20 anys de trajectòria d'estos guardons han participat 164 comissions falleres diferents, un 41% del total de les pertanyents a Junta Central Fallera.

La Fallera Major de València, María Estela Arlandis, acompanyada per la seua Cort d'Honor, el regidor de Falles i president de Junta Central Fallera, Santiago Ballester, i la cap de Servei de Gestió de Drogodependències i altres Trastorns Addictius de la Conselleria de Sanitat, María Jesús Mateu, han presentat al saló de plens de JCF la XX edició dels Premis Fallers Controla Club amb l'objectiu de previndre el consum abusiu d'alcohol durant les Falles de 2024.

L'acte també ha servit per a entregar els diplomes acreditatius a les comissions que, al llarg d'estos 20 anys, més s'han implicat en la transmissió dels missatges de conscienciació sobre unes festes amb conductes responsables.

El termini per a les falles que vulguen participar enguany estarà obert fins al pròxim 14 de març. I, després de la plantà, un jurat expert en oci de Controla Club recorrerà les diferents falles per a donar un veredicte que, com cada any, traslladarà a Junta Central Fallera. S'atorgaran dos premis: el primer dotat amb 600 euros i el segon amb 200 euros. Tots dos aniran acompanyats dels seus respectius palets oficials, que s'arreplegaran en l'acte de Lliurament de Premis en la tribuna instal·lada enfront del Cap i Casal el diumenge 17 de març.

S'espera que un any més siguen moltes les comissiones participants que continuen fent possible l'avanç en l'objectiu de celebrar les Falles amb responsabilitat transmetent missatges de conscienciació sobre la problemàtica de les drogodependències i el consum abusiu d'alcohol en l'oci.

Fotografíes: Fotofilmax (JCF)

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte