• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor visiten la falla municipal

La Fallera Major de València i la seua Cort d'Honor visiten la falla municipal

Este matí s'ha realitzat la visita al taller de l'artista de la falla municipal, Pere Baenas, que vorem plantada en pocs dies a la Plaça de l'Ajuntament.

La Fallera Major de València, María Estela Arlandis, junt amb la seua Cort d'Honor, han realitzat una visita especial al taller on s'està construint l'emblemàtica falla municipal. El taller, situat a la localitat de Daimús, ha sigut l'escenari perfecte perquè pogueren presenciar de primera mà el procés creatiu i artístic que dona vida a aquesta falla.

Acompanyant a la Fallera Major de València i a la seua Cort d'Honot, ha estat el president de Junta Central Fallera, Santi Ballester, qui ha destacat la importància d'esta visita en el marc de la celebració de les Falles.

L'encarregat de la construcció de la falla municipal, Pere Baenas, va rebre amb entusiasme als il·lustres visitants, brindant-los una càlida benvinguda al taller. El disseny de la falla, obra del reconegut artista Escif, promet sorprendre i emocionar a propis i estranys amb el seu enginy i originalitat.

Durant la visita, les màximes representants de la festa van tindre l'oportunitat d'observar de prop l'ardu treball que realitzen els artistes fallers en la creació de cada peça i escena que conformaran la falla. Des de les primeres maquetes fins a les peces ja acabades, els visitants van quedar meravellats pel talent i la dedicació que impregnen cada detall de la falla municipal.

El lema de la falla, "Dos coloms una branca", evoca l'essència mateixa de les Falles, celebrant la diversitat, la unió i la convivència entre cultures. Queden menys de 20 dies per a poder vore en la plaça de l'ajuntament plantada la falla municipal de Pere Baenas i Escif.

Fotografies: Fotofilmax

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte