• Enlace Slider home mascletás (2)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La Falla Cuba Literat Azorín presenta el llibre commemoratiu del 75 aniversari.

La Falla Cuba Literat Azorín presenta el llibre commemoratiu del 75 aniversari.

La Falla Cuba Literat Azorín ha presentat oficialment el llibre commemoratiu del seu 75 aniversari.

En un emotiu acte carregat de nostàlgia i fervor faller, es va dur a terme la presentació del llibre oficial commemoratiu del 75 aniversari de l'emblemàtica Falla Cuba Literat Azorín. La cita, a la qual va acudir la Fallera Major de València, Maria Estela Arlandis junt a part de la directiva de Junta Central Fallera, va congregar a destacades personalitats de l'àmbit cultural i festiu de València, erigint-se com un tribut a la història, la tradició i el llegat d'aquesta històrica comissió fallera.

L'esdeveniment va tindre lloc en el cor del barri de Ruzafa, bressol de l'esmentada falla. Els membres de la comissió, així com antics fallers i representants d'altres comissions, es van donar cita per a retre homenatge a aquesta entitat que ha deixat una empremta inesborrable en el panorama faller valencià.

El llibre oficial commemoratiu, fruit de mesos d'ardu treball per part d'un equip multidisciplinar de col·laboradors, recull en les seues pàgines la història, anècdotes, fotografies i moments més destacats dels 75 anys de trajectòria de la Falla Cuba Literat Azorín. Des dels seus humils inicis fins a la seua consolidació com una de les falles més estimades i reconegudes, el llibre ofereix un recorregut detallat per les pàgines més significatives d'aquesta entitat fallera.

L'acte va culminar amb el lliurament d'exemplars del llibre commemoratiu. Entre abraçades, aplaudiments i mostres d'afecte, es va tancar un capítol més en la història d'aquesta emblemàtica falla, deixant constància del seu llegat inesborrable en el cor de València.

Fotografies: Fotofilmax (JCF)

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte