• Enlace Slider home mascletás (4)

Junta Central Fallera

  • Inici
  • Notícies
  • La falla Tomasos celebra el seu centenari amb una setmana cultural

La falla Tomasos celebra el seu centenari amb una setmana cultural

La fallera major de València i la seua Cort d'Honor van acudir el matí del diumenge per a la celebració d'una rifa solidària

El matí del diumenge, la falla Tomasos ha celebrat el seu centenari amb una setmana cultural que ha culminat amb la celebració d'una rifa per al finançament de la investigació del trastorn de l'espectre autista (TEA). Amb el lema "100 anys, 100 dies d'investigació sobre l'autisme" s'ha organitzat una rifa solidària per al projecte d'investigació "Enderrocant mites sobre l'autisme" en col·laboració amb l'Hospital La Fe de València.

La fallera major de València Mª Estela Arlandis Ferrando, acompanyada de les seues companyes de la Cort d'Honor, s'han acostat a la demarcació de la falla Tomasos per a acompanyar-los de prop en la celebració de la seua setmana cultural, així com per a conéixer la iniciativa a la qual anaven destinats els fons de la rifa. Els representants de la comissió i altres fallers els han rebut amb els braços oberts i els han anat explicant com s'havia desenvolupat la setmana cultural.

Un matí d'immersió en esta comissió que ha decidit celebrar el seu centenari amb una iniciativa commovedora, que sens dubte esperem que reba la repercussió que mereix.

Fotografíes fotofilmax (JCF)

 

 

Fallas
Junta Central Fallera
Avenida de la Plata 117
46006 Valencia (ESPAÑA)
Teléfono 963 521 730
Horario: 17h a 20h

Junta Central Fallera informa sobre l'ús de les cookies en la seua pàgina web.

Llegir més

Accepte